H & C Saloon Hizmete Girdi

Kuaförlük sektöründe ilçemizde uzun yıllardır hizmet veren ve sevilen isimlerden olan Hüseyin EKŞİOĞLU ve Cihan KALAFAT ortaklığıyla H & C Saloon hizmete girdi.

İlçemiz Zincirlikuyu Caddesi’nde açılış töreni yapılan işletme dualarla açılırken, törene ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İl Genel Meclis Üyesi İzzet KARAMAN ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdele kesiminin ardından konuşma yapan Başkan ŞENSOY; “Meslekleriyle ilçemizde sevilen ve başarılı görülen iki kardeşimiz zanaatlarını birleştirerek kaliteli bir işletmeyi bugün itibariyle hizmete soktu.Oldukça modern ve şık görünümüyle de müşterilerini etkileyecek olan işletmemizin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, işletme sahiplerine bol kazançlar dilerim.” Dedi.

Bir çok ikramın verildiği törende işletme sahipleri açılış gününe özel müşterilerini ücretsiz tıraş ederek takdir topladı.

Belediye Başkanlığı olarak H & C Saloon’un ilçemize hayırlı olmasını diler, bol kazançlar dileriz.