Rektör DALGIN’dan İade-i Ziyaret

Rektör DALGIN’dan İade-i Ziyaret

 

    31 Mart Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri’nin akabinde il ve ilçe protokolüne ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY bugün Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ağırladı.

    Gerçekleştirilen ziyaretlerin akabinde kendisine iade-i ziyaret gerçekleştiren Rektör DALGIN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a misafirperverliğinden ve nezaketinden dolayı teşekkür etti.

    Başkan ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “Seçimlerin akabinde il ve ilçe protokolüne ziyaretler gerçekleştirip ilçemizin her alanda kalkınması hususunda ortak zeminler hazırlamıştık.Bu ziyaretlerimizin neticesinde de Sinop Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN tarafıma ziyaret gerçekleştirdi.Gerze Meslek Yüksekokulu’ndan tercih yapan öğrencilerimizin sosyal yaşam alanlarına kadar bir çok projeyi değerlendirdiğimiz görüşme iki taraf açısından da olumlu geçti.Gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Rektör Bey’e teşekkürlerimi sunar, görevinde başarılarının devamını dilerim.” Dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın kararnamesiyle Sinop Üniversitesi Rektörlüğü’ne devam eden Prof. Dr. Nihat DALGIN’a görevinde başarılar diler, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı