Yol ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Yol ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un talimatıyla harekete geçen ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

    İlçemizde gerçekleştirilen çalışmaların son bölümü ise ilçemiz Atatürk Mahallesi’nde başladı.Gerze Belediyesi Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürlüğü’nün bulunduğu güzergahta akan araç trafiği bilindiği üzere yayalara ve öğrencilere tehlike saçmaktaydı.Bu kapsamda kendisine gelen talepleri göz önüne alan Başkan ŞENSOY talimatını vererek ekiplerimizi harekete geçirdi ve yol genişletme ve kaldırım çalışmalarını başlattı.

    Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerimizin okula geliş ve gidişlerinde güvenli ve sağlıklı ulaşımları hususunda titiz davranan Başkan ŞENSOY günümüz itibariyle belirttiğimiz bölgede incelemelerde bulundu.Gerze Belediyesi Meclis Üyesi Ümit AKÇA, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza ÖZTÜRK, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürü Harita Mühendisi Gönül EROL ve Belediyemiz Çevre Mühendisi Uğur ÇETİN’le birlikte çalışmaları inceleyen Başkan ŞENSOY, işçilerimize kolaylıklar dileyerek çalışmaların akıbeti hakkında bilgiler aldı.

    Güzergah boyunca gerçekleştirilen çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini belirten Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Araç trafiğinin yoğun yaşandığı bölgelerde öğrencilerimizin ulaşımlarında problemler yaşadığını tespit ettik.Bu hususta da oldukça işlek olan bölgede mevcut yolu genişletip kaldırım çalışmalarına başlıyoruz.Ekiplerimizin azimli çalışmaları neticesinde hızlı ilerleyerek çalışmalarımızı düşünülenin aksine kısa bir sürede bitirme gayreti içerisindeyiz.Sağlıklı ve güvenilir ulaşım her zaman önceliğimiz olacaktır.” Dedi.

    Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan ŞENSOY daha sonra ilçemizde inşaatı devam eden İlçe Jandarma Komutanlığı Binasını yerinde inceledi.

    Burada İlçe Jandarma Komutanı Bekir DOĞAN’la birlikte incelemelerde bulunan Başkan ŞENSOY, bina çevresinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı