BAŞKAN ŞENSOY SÖZÜNÜ TUTTU “+2000 HANEYE DOĞALGAZ GELİYOR”

BAŞKAN ŞENSOY SÖZÜNÜ TUTTU “+2000 HANEYE DOĞALGAZ GELİYOR”

    27 Nisan 2019 Cumartesi günü Ankara/Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda bilindiği üzere Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ’le görüşmüş ve 2019 yılı içerisinde ilçemize doğalgaz çalışmalarının devamlılığı için sözünü almıştı.

    Sayın Bakan’dan aldığı söz sonrası ilçemize müjdeli haberi açıklayan Başkan ŞENSOY sözünü tuttu ve 8 km’lik doğalgaz çalışmalarının ilk kazmasını İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ve vatandaşlarla birlikte attı.

    2017’den bu güne kadar 5000 haneye doğalgaz ulaşırken, 2073 hane de doğalgaz aboneliğini başlatıp kullanmaya başladılar.Bugün itibariyle Gerze’de başlayan ve daha öncesinde belirttiğimiz 37 sokak ile birlikte döşenecek 8 km’lik doğalgaz hattının sonucunda 2000 haneye daha doğalgaz ulaşmış olacak ve bu rakam 2019 yılının sonunda 7000’e çıkacak.

    Gerçekleştirilen kazı çalışmalarının startını veren Başkan ŞENSOY halkına karşı verdiği sözü yerine getirdiğini belirtirken; “Nisan Ayı’nda Sayın Bakanımız Fatih DÖNMEZ ile görüşmemin akabinde ilçemize 2019 yılında doğalgaz çalışmalarının devam edeceğinin sözünü vermiştim.Bugün geldiğimiz noktada Sayın Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’in yoğun çabasıyla besmele diyerek çalışmalara başladık.Şuana kadar ilçemizde 5000 haneye doğalgaz ulaşmış durumda ve 2073 abone doğalgazı kullanıyor.Bugün başlatılan çalışmaların neticesinde 2019 yılı sonunda tüm çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz rakam 7000 haneye çıkacak ve 37 sokak daha doğalgaza kavuşacak. Doğalgaz çalışmaları ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Sözlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz.” Dedi.

    Başlatılan çalışmalarda vatandaşlara bilgi veren AKMERCAN yetkilileri ise 2019 yılı sonuna kadar planlanan 8 km’lik hattın tamamlanacağını ve yıl sonunda doğalgazın belirtilen 37 sokağa verileceğini belirttiler.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı