Sağlık Ocağı ve Şehir Stadı’nı İncelediler

Sağlık Ocağı ve Şehir Stadı’nı İncelediler

 

    İlçemizde geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Doğalgaz kazı töreni için ziyarette bulunan İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ve beraberinde ki heyet Aile Sağlığı Merkezi ve Şehir Stadyumu çalışmalarını yerinde incelediler.

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde ilk olarak Aile Sağlığı Merkezi’ne ziyaret düzenlendi.Burada çalışmaları yakından inceleyen heyet daha sonra ise yakın zamanda müsabakalara açılacak olan Gerze Şehir Stadyumu’nu ziyaret ettiler.

    Yüklenici firma ile sağlanan görüşmelerin ardından çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY 20 Ekim 2019 tarihinde bir aksilik olmazsa Stadyumunun faaliyete geçeceğini belirtti.Projeler hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Aile Sağlığı Merkezi, Şehir Stadyumu, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Orman İşletme Müdürlüğü gibi yeni ve modern yapılar ilçemizde yükseliyor.Bu yapılar sayesine vatandaşlarımıza daha iyi hizmet imkanı sunulacak.Burada ki baş etken ise tabii ki Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’tir.Sayın Milletvekilimizin girişimleri sayesinde Gerze’miz daha modern, daha çağdaş ve vatandaşa hizmet kalitesi birkaç adım yukarıya taşınmış olan bir ilçe olacak.Hızla ilerleyen projelerimizde Şehir Stadyumu bir aksilik çıkmazsa 20 Ekim’de teslim edilecek.İlçemizin takımları daha iyi şartlar altında mücadele edip şampiyonluğu kovalayacak.İlçemize hayırlı ve uğurlu olması temennilerimle emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı