Başkan ŞENSOY Çalışmaları İnceledi

İlçemizde yoğun şekilde devam eden çalışmaları incelemek üzere Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY sokağa çıktı.

İlk olarak Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giderek burada araç gereçler üzerine görüşmeler sağlayan Belediye Başkanımız daha sonra öğrenci kardeşlerimizle sohbet ederek eğitim hayatları boyunca izleyecekleri yol üzerine istişarelerde bulundu.

Daha sonra Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü güzergahında gerçekleştirilen yol çalışmalarını yakından inceleyen Başkan ŞENSOY, olumsuz hava koşullarının gelmeden eksikliklerin giderileceğini ve yaya ve araçlar için daha elverişli yolları Gerze’yle buluşturacaklarını belirtti.

Çalışmaları incelemesinin devamında Belediyemiz Marangozhanesini ve Demir Atölyesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanımız burada da personelimizle sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Çalışmaları yakından takip eden Başkan ŞENSOY vatandaşların da takdirini kazanırken ziyaret turu hakkında; “İlçemizde park ve bahçeden eğitime, alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda çalışmalar yürütüyoruz.Fırsat buldukça da çalışmaları bizzat yerinde inceleyip emekçi kardeşlerimle yapılan işin en güzelini ortaya çıkarmak için istişarede bulunuyoruz.Bugün de çalışmalarımızı ,  ve atölyelerimizi ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgiler aldık.Ayrıca Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giderek burada birtakım araç ve gereçler için çalışmalar yürüttük.Ayrıca bu ziyaretimizde Öğretmen ve öğrenci kardeşlerimle eğitim-öğretim üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik.”açıklamasını yaptı.

Belediye Başkanlığı olarak en güzeli, en faydalısı ve Gerze’ye yakışanı yapmak için çalışmalarımızın devam edeceğini belirtir, tüm hemşehrilerimizin mübarek Cuma Günü’nün hayırlara vesile olmasını dileriz.