Başkan ŞENSOY’a Minik Misafir

7’den 77’ye Gerze’linin gönlüne giren Başkan ŞENSOY’a ziyaretler devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında her yaş kesiminden vatandaşımızla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a bugün Ervanur Bebek ziyaret gerçekleştirdi.

Seda & Mesut SAYAR çiftinin bebekleri Ervanur Bebek annesiyle gerçekleştirdiği ziyarette dünyaya gözlerini açan Ervanur Bebeği Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’la tanıştırdı.Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “7’den 77’ye halkın makamında vatandaşlarımızla birarada oluyoruz.Bugün de Ervanur Bebeğimiz bizleri ziyaret ederek mutlu etti.Belediye Başkanlığı olarak kendisine hoş geldin hediyesi verdik.Allah, ailesiyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu uzun yıllar nasip etsin.”dedi.

Belediye Başkanlığı olarak Seda & Mesut SAYAR çiftinin bebekleri Ervanur Bebeğe hoş geldin der, sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.

sinop otel
Whatsapp Hattı