Başkan ŞENSOY Onarım Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ ile birlikte ilçemizde devam eden Doğalgaz çalışmalarının gerçekleştiği bölgelerde ki yol onarım çalışmalarını inceledi.

Doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına biran evvel başlatılan yol onarım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanımız olumsuz hava şartlarının yaklaşmasıyla birlikte mağdurieyetlerin yaşanmaması adına çalışmaların titizlikle ve hızlı şekilde devam ettiğini kaydetti.

Ziyaretlerinde mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ beyefendinin yoğun girişimleri neticesinde ilçemize kazandırdığımız doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda incelemelerde bulunduk.Burada vatandaşlarımızla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledik.Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte olumsuz hava koşullarından vatandaşlarımızın etkilenmemesi adına yol onarım çalışmalarına başladık.Titiz ve hızlı şekilde ilerlettiğimiz çalışmalarda olumlu mesafeler katettik.En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açmayı hedeflemekteyiz.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak daha güzel ve daha yaşanabilir bir Gerze için çalışmalarımızın devam edeceğini belirtir, tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunarız.

sinop otel
Whatsapp Hattı