Başkan ŞENSOY’dan İtfaiye Erlerimize Yemek

Başkan ŞENSOY’dan İtfaiye Erlerimize Yemek

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY çalışma arkadaşlarının her daim yanında olmaya devam ediyor.

    Çalışma arkadaşlarının mesleki özel günlerinde yanlarında olmayı tercih eden Belediye Başkanımız İtfaiyeciler Haftası sebebiyle Gerze Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline yemek daveti verdi.

    Geçtiğimiz hafta Belediye işleri sebebiyle Gerze dışında bulunan Başkan ŞENSOY Orta Aile Çaybahçesi’nde verdiği yemek davetinde Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ve Belediye Meclis Üyeleri AK Parti Grubu’nu da sofrasında ağırladı.

    Günün anlam ve önemine istinaden konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız; “İtfaiye Teşkilatı uluslararası seviyede en kuvvetli dayanaklarımızdan birisidir.

    Özellikle bizler için İtfaiye Teşkilatı olmazsa olmazımız ve her 13 Şubat’ta aklımıza gelen ilk kolluk kuvvetidir.Bilindiği üzere 13 Şubat 1956 Gerze Yangını’nda küllerinden doğan ilçemizde her lodos çıktığında içimiz ürperir ve yangın korkusunu yüreğimizde hissederiz.Bu korku içimizi her ne kadar yaksa da Belediyemize ait İtfaiye Teşkilatı’nın araç gereç ve yetenekli personelleriyle verdiği güvenilirlik ise en büyük övünç kaynaklarımızdan birisidir.

    İtfaiyecilik Haftası münasabetiyle biraraya geldiğimiz bu anlamlı organizasyonda yangın, deprem, sel felaketi ve kaza gibi herhangi bir afet ayrımı yapmaksızın büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren, her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak ailelerini geride bırakan ve zor şartlarda dahi mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini layıkıyla yerine getiren tüm İtfaiye Erlerimizin İtfaiyecilik Haftası’nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim.” Dedi.

    Yemek programının sonunda Belediyemiz Meclis Üyesi Hamide Ceren ERDOĞAN İtfaiye Müdürü Necmettin DEMİRCAN’a çiçek takdiminde bulunurken program, hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı