Başkan ŞENSOY Dünya Yürüyüş Günü’nde

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Gerze Kaymakamlığı Toplum Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dünya Yürüyüş Günü Farkındalık Etkinliği programına katıldı.

Kişilere düzenli spor yapma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini sağlama amacını taşıyan etkinliğe ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ GERDAK, STK’lar, doktorlar ve vatandaşlar katılırken, toplanan kalabalık ilçemiz Hükümet Konağı önünden harekete geçti.

Köşk Caddesi boyunca devam eden yürüyüş İskele Meydanı’nda sona ererken Başkan ŞENSOY’da yürüyüşle alakalı açıklamalarda bulundu.Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Düzenli yürüyüş ve spor insan vücudu için en yararlı etkinliklerdir.Bu tip etkinliklere bizler de katılım göstererek ilçemizde daha sağlıklı bireylerin yetişmesi adına öncülük etmeye çalışıyoruz.Çağımızda yeni nesil maalesef yürüyüş ve spora ilgili değil.Çocuklarımızın daha sağlıklı koşullarda yetişmeleri adına yürüttüğümüz çalışmalar, bu tarz etkinlikler de taçlanıyor.Böylesine anlamlı organizasyonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eder, Dünya Yürüyüş Günü Farkındalık Etkinliği’nin artarak devam etmesini temenni ederim.” Dedi.