AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve Yönetiminden Başkan ŞENSOY’a Ziyaret

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, Merkez İlçe Başkanı Faruk ŞANOĞLU, AK Parti Sinop İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mete BAL, Ersin YAMAN ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Engin BALCI Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret etti.

Misafirleriyle ilçemizde ki projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan ŞENSOY yaptğı açıklamada; “AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN ve yol arkadaşlarımız ziyaretleriyle bizleri memnun ettiler.Gönül Belediyeciliği anlayışıyla çıktığımız bu yolda günümüz itibariyle vatandaşlarımızın desteğiyle ilçemize hizmet etme şansını yakaladık.Bu kapsamda da Belediye Personelimizle birlikte gece gündüz hizmet etmek için çalışmalar yürütüyoruz.Aynı zamanda Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ile birlikte ilgili bakanlıklarla görüşmeler sağlayıp söz verdiğimiz projeleri yerine getirme adına girişimlerde bulunuyoruz.İlçemizi seviyoruz.Daha güzel bir Gerze için hazırladığımız ve meclis onayından geçen Stratejik Planımıza göre çalışmalarımızı sürdürüp ilçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz.” Dedi.

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, Gerze’nin Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY ile yarınlara umutla baktığını belirtirken, Gerze’de söz verilen projelerin hayata geçmesi hususunda gerekli girişimlerin devam edecegini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, Merkez İlçe Başkanı Faruk ŞANOĞLU, AK Parti Sinop İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mete BAL, Ersin YAMAN ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Engin BALCI’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.