Daha Temiz Gerze İçin

Gerze Belediyesi 7/24 çalışıyor.

Gönül Belediyeciliği anlayışıyla çıktığımız anlamlı hizmet yolunda Belediyemiz ekipleri vatandaşlarımıza hizmetin daha iyisini getirebilme adına gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un talimatı doğrultusunda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına çalışmalarına devam eden Belediyemiz Temizlik İşleri ekipleri daha temiz bir Gerze için çalışmalarını sürdürüyor.İlçemizde Cuma günleri kurulan yöresel pazarın devamında meydana gelen çöpleri anında temizleyerek ilçemize yakışmayan kirli görüntüyü ortadan kaldıran ekiplerimiz aynı zamanda ilçemizde yaşanan doğalgaz çalışmaları neticesinde çamurlanan yolları da temizleyerek vatandaşımızın mağduriyet yaşamasını önlüyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız özveriyle çalışan emekçi kardeşlerimize teşekkür ederken; “Bilindiği üzere Cuma günleri ilçemizde yöresel Pazar kuruluyor.Aynı zamanda ilçemizde gerçekleşen doğalgaz çalışmaları neticesinde de yollarda çamur meydana gelebiliyor.Ekiplerimiz ilk olarak çamuru temizleyerek pazarın kurulmasına yardımcı olurken, sonrasında ise meydana gelen çöpleri temizleyerek daha temiz bir Gerze için canla başla çalışıyor.Azimli çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.Her şey Gerze için.” Dedi.