Kuaför ÇağlaZel Hizmete Girdi

Sektörel anlamda gün geçtikçe büyüyen ve çeşitlenen ilçemizde ÇağlaZel bayan kuaförü günümüz itibariyle hizmete girdi.

İlçemiz Hasan Sayar Parkı karşısısında bulunan işletmenin açılış programı gerçekleşirken, açılışa Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal ALTUNEL ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Kurdela kesimi öncesi açılışa dair açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız işletmenin ilçemize hayırlı olmasını temenni ederken; “Sektörel çeşitlilik anlamında her geçen gün gelişen ilçemizde bugün itibariyle ÇağlaZel Bayan Kuaförü’nün açılışını gerçekleştiriyoruz.Çağla ÇAVDAR kardeşimiz tarafından hizmet verecek olan kuaför salonunun ilçemize hayırlı olmasını diler, kardeşimize hayırlı ve bol kazançlar temenni ederim.” Dedi.

Açılış kurdela kesiminin ardından kuaför salonunu gezen protokol üyelerine işletme sahibi Çağla ÇAVDAR işletme hakkında bilgiler aktardı.

Belediye Başkanlığı olarak ilçemize kazandırılan ÇağlaZel Kuaför’ün hayırlı olmasını ve bol kazançlar dileriz.