Özgülhan Tekstil Faaliyete Başladı

Özgülhan Tekstil Faaliyete Başladı

    Tekstil ve Konfeksiyon sektöründe her geçen gün büyüyen ilçemizde bir işletme daha faaliyete başladı.

    İlçemiz Atatürk Mahallesi’nde faaliyete sürecek olan Özgülhan Tesktil’in açılış programına Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza ÖZTÜRK ve çok sayıda vatandaş katılırken edilen duanın ardından Başkan ŞENSOY kurdela kesimini yaparak Özgülhan Tekstil’in kapılarını hizmete açtı.

    İstanbul’da faaliyetini sürdüren Özgülhan Tekstil’in Yönetim Kurulu Rıza GÜL, Turhan ŞAHİN ve Resul ERKOL iş istihdamı hususunda Gerzelilere hizmet etmek amacıyla memleketleri Gerze’de faaliyete geçirdikleri işletme için müracaat aldıklarını belirtti.

    Özgülhan Tekstilde gömlek üretilecek olup Yemek + SSk’lı Singerci, Boscu, Çift İğneci, Regolacı, Kalite Kontrolcü, Ütücü, Çırak ve vasıflı vasıfsız iççiler alınacağı belirtilirken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da ilçe ekonomisine yapacakları katkıdan dolayı Özgülhan Tekstil Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti.

    Program, ziyaretçilere verilen ikramlarla sona erdi.

    Belediye Başkanlığı olarak ilçemize yeni bir soluk getirecek olan Özgülhan Tekstil’in hayırlı olmasını diler, iş için müracaatta bulunacak kişilerin 0 (539) 305 64 18 no’lu telefondan irtibat sağlamaları gerektiğini belirtiriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı