AK Parti Gerze ve Erfelek Kadın Kolları’ndan Başkan ŞENSOY’a Ziyaret

31 Mart Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri neticesinde halkımızın teveccühüyle Gerze Belediye Başkanlığı görevine layık görülen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Yoğun iş temposunun arasında kendisini ziyaret edenlerle de yakından ilgilenen Belediye Başkanımıza bugün AK Parti Gerze ve Erfelek Kadın Kolları teşkilatı ziyaret gerçekleştirdi.AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile AKSU ve AK Parti Erfelek Kadın Kolları Başkanı Şadiye ÖZTÜRK önderliğinde gelen Kadın Kolları teşkilatı Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a çalışmalarında kolaylıklar dileyip tebrik etti.

Misafirleriyle ilçemizdeki çalışmalar hakkında sohbet gerçekleştiren Başkan ŞENSOY; “Her zaman söylediğim gibi burası halkın yeri.Bizler halkın destek ve teveccühüyle bu göreve layık görüldük.Tek amacımız ise memleketimize hizmet edip ilçemizi layık olmak.Bu anlamda da yol arkadaşlarımın destek ve önerileri oldukça önemli.Bizler halkımızın memnuniyetleri doğrultusunda projeler geliştirdik ve bu projeleri hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz.AK Parti Gerze ve Erfelek Kadın Kolları Teşkilatı ürettiğimiz Sosyal Sorumluluk Projeleri’nde bizlere yardımcı olarak kolaylık sağlıyor.Birlikte yürüyüp birlikte başaracağımız bu meşakkatli yolculukta desteklerini esirgemeyen AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile AKSU ve AK Parti Erfelek Kadın Kolları Başkanı Şadiye ÖZTÜRK nezdinde tüm teşkilata teşekkür ediyorum.” Dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile AKSU ve AK Parti Erfelek Kadın Kolları Başkanı Şadiye ÖZTÜRK nezdinde tüm teşkilat mensuplarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız.