Başkan ŞENSOY’dan İl Emniyet Müdürü ŞAHİN’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin TOPÇU, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal ALTUNEL ve Ziraat Odası Başkanı Ahmet TİRYAKİ’yle birlikte Sinop İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Cahit ŞAHİN’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yayımlanan kararnameyle ilimizde göreve başlayan ŞAHİN’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan ŞENSOY, Gerze hakkında İl Emniyet Müdürü’ne bilgiler aktardı.

Karşılıklı sohbetle geçen görüşmede İl Emniyet Müdürü Cahit ŞAHİN’e görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Belediye Başkanımız misafirperverliğinden dolayı ŞAHİN’e teşekkür etmesinin ardından, ilçemizin sembolü Hacı Kadın Horozu minyatürü takdim etti.

Belediye Başkanlığı olarak Sinop İl Emniyet Müdürü Cahit ŞAHİN’e hoşgeldiniz der, görevinde başarılarının devamını dileriz.