Başkan ŞENSOY’a Ziyaretler Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Gerek ilçemizde ve çevre illerde yaşayan vatandaşlarımız, gerekse İstanbul’da ikamet eden hemşehrilerimiz Gerze’ye gelerek Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Yoğun iş programı arasında ziyaretçileriyle de yakından ilgilenen Belediye Başkanımıza bugün İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet BURMA, AK Parti Kağıthane Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin KOÇ ve Fatih ERDOĞMUŞ ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

Gerçekleştirilen ziyaret ve ilgiden dolayı memnuniyetini belirten Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Yoğun iş temposu arasında misafirlerimizle de yakından ilgilenerek gelenek ve göreneklerimizden olan misafirperverliğimizi gösteriyoruz.Bu ziyaretlerden dolayı memnuniyet duyduğum yinelemek isterim.Yol arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler neticesinde ilçemizde ki projeleri masaya yatırıyoruz.Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Gerze için görüş alışverişinde bulunarak faydalı görüşmeler sağlıyoruz.Gerçekleştirilen nazik ziyaret ve güzel temennileri için kardeşlerime teşekkür ederim.” Dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.