MAHZEN Cafe & Oyun Salonu Açıldı

MAHZEN Cafe & Oyun Salonu Açıldı

 

    İlçemizde yıllardan beri en büyük eksiklik olan oyun salonu ihtiyacı Mahzen Cafe & Oyun Salonu’nun açılışıyla birlikte sona erdi.

    İlçemiz General Osman PAMUKOĞLU Caddesi güzergahında açılışı gerçekleşen programa Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal ALTUNEL, AK Parti Gerze Gençlik Kolu Başkanı Cüneyt ALTUNEL ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

    Kurdela kesimi esnasında konuşma yapan Belediye Başkanımız; “Özellikle oyun salonu ilçemizde yaşayan gençler için en büyük eksiklikti.İlker kardeşimiz Mahzen Cafe & Oyun Salonu’yla birlikte bu eksikliği gidermiş oldu.Bilardodan Langırt’a bir çok oyun grubunun bulunduğu işletmenin hayırlara vesile olmasını temenni eder, bol kazançlar dilerim.” Dedi.

    MAHZEN Cafe & Oyun Salonu’nun açılış programının ardından protokol üyeleri Langırt ve Bilardo oynayarak programı sonlandırdılar.

    Belediye Başkanlığı olarak ilçemize yeni bir soluk getiren Mahzen Cafe & Oyun Salonu’nun ilçemize hayırlı olmasını temenni eder, bol kazançlar dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı