Doğalgaz Çalışmaları Tam Gaz Devam

27 Nisan 2019 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Ankara/Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ’le görüşen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, bilindiği üzere ilçemizde merakla beklenen doğalgaz çalışmalarının devam edeceğini müjdelemişti.

Bilindiği üzere 2019 yılı içerisinde doğalgaz çalışması beklenmeyen ilçemizde Milletvekilimiz MAVİŞ ve Başkan ŞENSOY’un girişimleri neticesinde de 11 Eylül 2019 tarihinde ilçemiz Recai Kuruoğlu Caddesi güzergahında doğalgaz çalışmalarının ilk kazması vurulmuştu.

1 aylık süre zarfında yoğun azim neticesinde doğalgaz çalışmalarına devam eden ekipler günü Yeni Çarşı Sokak’da noktaladı.Gece gündüz farketmeksizin çalışmalarına devam ederek yıl sonuna kadar ilçemizde planlanan ek 8 km’lik hattı tamamlayıp vatandaşlarımızı doğalgaz ile buluşturmayı hedefleyen ekip ile sık sık biraraya gelen Belediye Başkanımız bilgilendirici bir açıklama gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz yıllarda startı verilen doğalgaz çalışmalarında göreve gelirken bir söz vermiştik.Biz, halkımıza karşı verdiğimiz sözün arkasında durarak ilçemizde duraksayan doğalgaz çalışmalarını tekrar başlattık ve 8 km’lik hak elde ettik.Bu kapsamda 11 Eylül tarihinde ilk kazması vurulan çalışmalarda ekipler hızlı şekilde ilerleyerek gece-gündüz çalışmalarına devam ediyorlar.Söz verdiğimiz gibi çalışmalar yıl sonuna kadar tamamlanıp doğalgaz 8 km’lik ek hattan vatandaşlarımızın hanelerine ulaşacak.Durmadan, yorulmadan, bıkmadan memleketimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak doğalgaz çalışmalarıyla ilgili önümüzde ki günlerde yayımlayacağımız haberlerle siz değerli vatandaşlarımızı tekrar bilgilendireceğimiz belirtir, saygılar sunarız.

sinop otel
Whatsapp Hattı