Başkan ŞENSOY; “Gece Gündüz Çalışıp Doğalgazı Bitireceğiz.”

İlçemizde doğalgaz çalışmaları dur durak bilmeden gece gündüz devam ediyor.

Oldukça hızlı ve sağlam ilerleyen ekipler 8 km’lik doğalgaz hattını yıl sonuna kadar tamamlayıp 36 sokağı doğalgazla buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyorlar.Gün içerisinde General Osman PAMUKOĞLU Caddesi güzergahında çalışmalara başlayan ekiplerimiz büyük mesafe kattetikleri çalışmalarda gün geçtikçe sona yaklaşıyor.

Çalışmaları yakinen takip eden Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Dur durak yok.Gece gündüz çalışarak doğalgazı bitireceğiz.Söz verdiğimiz 36 sokağı yıl sonuna kadar doğalgazla buluşturacağız.Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ ile gerçekleştireceğimiz girişimlerde de ilçemizi önümüzde ki yıllarda tamamen doğalgazla buluşturma gayreti içerisinde olacağız.Azim. gayret ve memleketimize karşı yüklendiğimiz sorumluluk bilinciyle yürüttüğümüz çalışmalarda vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.En değerli kazanç alın teridir.Emek sarfederek çalışmalarda büyük mesafe katteden ekiplere teşekkür ediyorum.” Dedi.

sinop otel
Whatsapp Hattı