Başkan ŞENSOY’dan Örnek Davranış

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tabuları yıkıp örnek bir Belediye Başkanı olmaya devam ediyor.

Kendisini siyasetçi olarak değil, hizmet adamı olarak gören Belediye Başkanımız bunun son örneğini Belediye Başkanlığı Hizmet Binasına gelen vatandaşlarla yakından ilgilenerek gösterdi.Hizmet Binasına günlük işlerini halletmek için gelen vatandaşların koluna girerek işlerinin halledilmesi için bizzat yardımcı olan Başkan ŞENSOY, aynı zamanda vatandaşlarla oturup istek ve şikayetlerini de bizzat dinlemeyi tercih ediyor.

Kendilerini karşılayan Belediye Başkanımız için övgü dolu sözler söyleyen vatandaşlar; “Halkın içinden olduğunu bizlere olan yaklaşımı ve samimiyetiyle hissettiriyor.Gerze küçük bir yer.Gerze, kültürüne baktığımız zaman birbirine yardımcı olan ve samimi insanların olduğu bir ilçeydi.Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY bu tutumuyla Gerze’nin kaybolan kültürünü tekrar gün yüzüne çıkartıyor.”dediler.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız ise; “Halkın içinde büyümüş, halkın iradesiyle bu göreve layık görülmüş birisiyim.Bizler, halkımızla iç içe olarak ilçemizi geliştireceğiz.Hizmet, mecburi değil, gönülden yapıldığında anlamlı ve faydalıdır.Gönülden hizmet anlayışımızdan taviz vermeden Gerze’mizi birlikte yönetip birlikte büyüteceğiz.”dedi.

sinop otel
Whatsapp Hattı