Çamurlu Yollar Temizleniyor

İlçemizde çalışmaları tüm hızıyla devam eden Doğalgaz çalışmaları neticesinde meydana gelen çamurlu sokaklar yıkanıyor.

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda çamurlar temizlenerek vatandaşlarımızın mağduriyetleri gideriliyor.İlçemiz Köşk Caddesi güzergahında ve ara sokaklarında sürdürülen çalışmalarda ekiplerimiz meydana gelen çamurları temizlemeye devam ederlerken Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da konuyla ilgili açıklama gerçekleştirdi.

Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri ekipleri ilçemizdeki temizlik ve yıkama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar.Doğalgaz çalışmaları sonrasında yaşanan yağmur ile birlikte çamura bürünen yollarımız gerek görünüm olarak ilçemize yakışmazken gerekse de vatandaşlarımıza zorluklar yaşatmaktaydı.Yaşanan bu duruma hemen müdahalede bulunarak yollarımızı temiz bir görünüme kavuşturduk ve mağduriyeti azalttık.Emek sarfeden kardeşlerime teşekkür ediyorum.” Dedi.