Başkan ŞENSOY TBMM’de

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, ilçe Belediye Başkanlarıyla birlikte İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU’nun konuşma yaptığı Türkiye Belediyeler Birliği Konferansına katılmasının ardından TBMM’ye giderek Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’i ziyaret etti.

Belediyemiz Çevre Mühendisi Uğur ÇETİN’in de yer aldığı heyetle birlikte gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ilçemizde hayata geçirmeyi planladığı projelerin ayrıntılı dosyalarını Milletvekilimize sundu.Projeler hakkında detaylı sunum yapan Belediye Başkanımız Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’le yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanımız projelerin ilçemizde hayata geçirilmesi adına çalışmalara başlanıldığını kaydederken; “Gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ beyefendiyi ziyaret ettik.Çevre Mühendisimiz Uğur ÇETİN ile birlikte Sayın Milletvekilimize projelerimizi sunduk ve bu doğrultuda da gerekli girişimleri başlatıyoruz.İnşallah projelerimizi planladığımız ölçüde hayata geçirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Dedi.