Başkan ŞENSOY Bakanlarla Görüştü

Gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’e ziyarette bulunan Başkan ŞENSOY programının devamında ilçemizdeki projeler kapsamında ilgili Bakanlıklarla görüşme sağladı.

Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’in öncülüğünde Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Dikmen, Türkeli ve Boyabat Belediye Başkanlarımız Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcısı Selim DURSUN, Ulaştırm Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın EYİGÜN, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf BÜYÜK ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin AYDIN’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde ilçemizde ki proje dosyalarını ilgili Bakanlarımızla görüşen Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretinde Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ile birlikte ilgili Bakanlıklara ve Genel Müdürlerimize ziyaret gerçekleştirdik.Burada, sevdamız olan Gerze için hazırladığımız proje dosyalarını görüşüp sunum yaptık.İnşallah Gerze’miz için sunduğumuz projeleri devletimizin desteğiyle hayata geçireceğiz.” Dedi.