Karada ve Denizde Temizliğe Devam

Belediyemiz Temizlik İşleri Ekipleri “Daha Temiz Gerze” sloganıyla sürdürdükleri hizmet yolunda karada ve denizde temizlik çalışmalarına devam ediyorlar.

Günümüz itibariyle bir çok alana yayılan ekiplerimizin bir kısmı deniz kıyılarında biriken yosunları temizlerken, diğer ekipler ise karada kaldırım kenarı ve genel temizlik çalışmalarını sürdürdüler.

Temizlik anlamında ziyaretçilerinden tam not alan Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Ekiplerimiz 24 saat çalışmalarına devam ediyorlar.Gerze, deniziyle ve doğasıyla insanları içine çeken bir ilçe.Bu bilinçle sürdürdüğümüz çalışmalarda sahil kenarlarında biriken yosunları temizleyerek gezinti yapan vatandaşlarımızın rahatsız olmamaları için çaba sarfediyoruz.Ayrıca, kaldırım boyunca da temizlik çalışmalarımızı sürdürerek Gerze’de temiz bir ilçe görünümünü elde etmeye çalışıyoruz.Özverili çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.”dedi.