TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Gerçekleşti

İlçemiz Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencileri TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında hayata geçirdiği fikirleri görücüye çıkardı.

Okul bahçesinde gerçekleşen törene İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım AKSU, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ, İlçe Garnizon Komutanı Bekir DOĞAN, Belediyemiz Meclis Üyeleri, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat ERDAL, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarımız katılırken program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.

Ardından Okul Müdürü Murat BALCIOĞLU TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı’yla alakalı katılımcıları bilgilendirirken, akabinde kesilen kurdele merasimiyle birlikte öğrencilerimizin hayata geçirdiği projeler incelendi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yaptığı projeler katılımcılar tarafından beğeniyle karşılanırken Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY açıklamalarda bulundu.Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Bu ülkenin kalkınmasında en fazla ihtiyaç duyduğumuz güç çocuklarımız ve gençlerimizdir.Onların sayesinde muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkıp, onlar sayesinde bilim ve teknolojide çığır atlayacağız.Katıldığımız bu tarz etkinliklerde de gözlemlediğimiz kadarıyla pırıl pırıl bir gençlik yetişiyor.Böylesine güzel organizasyonun yapılmasında emeği geçen Okul İdarecilerini, Öğretmenlerimizi, Velilerimizi ve Çocuklarımızı can-ı gönülden kutluyorum.” Dedi.