Başkan ŞENSOY’dan Kandil Simiti İkramı

Başkan ŞENSOY’dan Kandil Simiti İkramı

 

    Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığımız bugünde Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY namaz çıkışı vatandaşlara Kandil Simiti ikramında bulundu.

    İlçemiz Merkez Yeni Camii’nde gerçekleşen Kandil programının ardından namaz çıkışı vatandaşlarımıza Kandil Simiti’nde bulunulurken, vatandaşlarımız bu kutlu gecede Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u düşüncesinden dolayı tebrik etti.

    Başkan ŞENSOY örf ve adetlerin sürdürülmesi gerektiğini belirtirken yaptığı açıklamada; “Ellerimizi semaya yükseltip Allah’a dua ettiğimiz bu kutlu gecede paylaşmanın önemini Kandil Simiti ikramında bulunarak göstermek istedik.Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (SAV) Efendimizin doğduğu gece olan Mevlid Kandili’nde Merkez Yeni Camii’de gerçekleşen Kandil Programının ardından birlik, beraberlik ve paylaşma sevincini yaşadık.Kandil Simiti, dini olarak örf ve adetlerimizden birtanesidir.Bu vesileyle de örf ve adetlerimizi yaşatarak dini vecibelerimizi yerine getiriyoruz.Hayır duasını aldığımız herkesten Allah razı olsun.Tüm İslam Alemi’nin mübarek Mevlid Kandili’ni kutluyorum.” Dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak tüm hemşehrilerimizin ve İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik eder, hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı