SİNOP GELECEĞE NEFES OLUYOR

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından ilan edilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’un katılımlarıyla Sinop’ta fidanlar toprakla buluştu.

Sinop protokolünün tam kadro buluştuğu etkinlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Sinop’a canlı yayınla bağlanarak Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK’la görüştü.Gerçekleşen görüşmede Türkiye’nin en kuzeyinden bu etkinliğe destek verdiğini açıklayan Bakanımız tüm katılımcılara teşekkür etti.

Gerçekleşen etkinlikte Türkiye genelinde toplam 15 milyon fidan toprakla buluşurken Sinop genelinde de 65 bin fidan toprakla buluşarak geleceğe nefes oldu.Etkinlikte fidan dikerek geleceğe nefes olan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY programın devamında ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ile görüşerek kendisine Belediyemiz Çini Atölyesi’nde yapılan Çini armağanında bulundu.

Program kapsamında görüşlerini aktaran Belediye Başkanımız; “Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak doğasıyla bütünleşmiş memleketimizi daha da fazla geliştirmek üzere biraraya geldik.Diktiğimiz fidanlar yarınlarımıza nefes olacak ve çocuklarımız daha sağlıklı bir ülkede yeşerecek.Etkinlik kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK hanımefendi ile de görüşme imkanı bularak projelerimizi paylaşma fırsatı bulduk ve kendisine ilçemizi anımsatacak bir hediye takdiminde bulunduk.Böylesine anlamlı organizasyonun gerçekleşmesinde en başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere tüm emek sahiplerine teşekkür ediyorum.Bugün fidan, yarın nefes.” Dedi.