Başkan ŞENSOY Mağduriyeti Giderdi

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ilçemiz mücavir alanı içerisinde yer alan Yaykıl mevkiinde ki mağduriyeti giderdi ve durak yaptırdı.

Servislerle işe gidip gelen vatandaşlarımız tarafından kendisine iletilen mağduriyete anında çözüm üreten Belediye Başkanımız, Belediyemiz Demir Atölyesi’ne konuyu ileterek çözüme kavuşturdu.Belediyemiz personelleri tarafından yapımı tamamlanan portatif durak sayesinde servis bekleyen vatandaşlarımız olumsuz hava koşullarında mağduriyet yaşamayacaklar.

Durak yapımı sonrası teşekkür telefonu alan Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “İlçemiz mücavir alanı içerisinde yer alan bölgede işçi kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızdan talepler alıyorduk.Özellikle soğuk kış günlerinde servis bekleyecek bölgenin olmaması ve olanlarında yetersiz olduğunu şikayet eden vatandaşlarımızın sorununa anında çözüm üreterek kullanışlı bir durak inşa ettik.Biran evvel çözüm için çabalayan personelime teşekkür eder, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.”dedi.