ATATÜRK MAHALLESİNDE DOĞALGAZ DEVAM

İlçemizde Atatürk Mahallesi’nde başlayan doğalgaz çalışmaları bilindiği üzere proje kapsamında diğer mahallelerimizde devam etmekteydi.

Yarım kalan mahalleleri bitirerek doğalgaz çalışmalarını tamamlama hedefinde olan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY  Atatürk Mahallesi Millet Sokak ve Martı Sokak’da çalışmaların başlaması için yaptığı girişimlerde neticeye ulaştı.İlk kazaması vurulan sokaklarda hat çalışmaları da günümüz itibariyle başlamış durumda.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza ÖZTÜRK ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat BAL ile çalışmaları inceleyen Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Söz verdiğimiz üzere ilçemizde doğalgazı tamamlamak için var gücümüzle gayret gösteriyoruz.Bu kapsamda da yarım kalan mahallelerimizi tamamlayarak ilerleyeceğiz.Böylece daha planlı ve programlı şekilde hedefimize ulaşacağız.Doğalgaz inşallah tüm Gerze’de hanelere girecek.Bunun olması için gerekli girişimleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Her şey Gerze’miz için.”dedi.