BAŞKAN ŞENSOY’DAN ARAÇ FİLOSUNA TAKVİYE

BAŞKAN ŞENSOY’DAN ARAÇ FİLOSUNA TAKVİYE

 

    “Her şey Gerze İçin” sloganıyla çıktığı hizmet yolunda projeler için Ankara’ya giden Başkan ŞENSOY Belediyemize kattığı yeni bir araçla Gerze’ye dönüyor.

     Belediyemiz tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yazılan proje doğrultusunda Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’in girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemize 6+1m³ Çöp Arabası hibe edildi.

     Dikmen Belediye Başkanı Adnan ACAR, Belediyemiz Çevre Mühendisi Uğur ÇETİN ve Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürü Necmi DEMİRCAN’la birlikte Ankara/Sincan’da arabayı teslim almaya giden Başkan ŞENSOY kısa bir test sürüşünün ardından açıklamalarda bulundu.Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “”Daha Temiz Gerze İçin” yaptığımız projeler ve Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr.Nazım MAVİŞ’in girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemize 1 adet Çöp Arabası kazandırmış bulunuyoruz.Böylece temizlik hususunda daha hızlı hareket ederek daha fazla mahalleye ulaşacağız.Çöp Arabası’nın Belediyemiz Bünyesine kazandırılması hususunda Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM, Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve emeği geçenlere teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını dilerim.”dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı