3 MAHALLE 4 SOKAK’TA ÇALIŞMAYA DEVAM

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemiz 3 Mahalle 4 Sokak’ta çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlarımızın mağduriyetini giderme adına ekipleri hareket geçiren Başkan ŞENSOY, 19 Mayıs Mahallesi Sakar Hoca Sokak ve Çiftlik Sokak, Atatürk Mahallesi Çamlık Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Dumanlı Sokak’ta yol ve kaldırım çalışmalarını başlattı.

19 Mayıs Mahallesi’nde kaldırım çalışmalarında sona yaklaşan ekiplerimiz aynı zamanda Cumhuriyet Mahallesi Dumanlı Sokak’ta da tamamladıkları yol çalışmalarının ardından kaldırım işlemlerine ağırlık verdi.4 farklı noktada çalışmalarını sürdüren ekiplerimizin diğer bir durağı ise Atatürk Mahallesi Camii Alanı yanında bulunan Çamlık Sokak’taki yol oldu.Burada düzlenen zeminin ardından kum dökme işlemlerine başlayan ekiplerimiz yolun oturmasının ardından kilit parke taşı işlemlerine başlayacaklar.

İlçemizin her alanında çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Günümüz itibariyle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 3 mahalle 4 sokakta çalışmalarına devam ediyor.Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte olumsuz hava şartlarında vatandaşlarımızın etkilenmemesi adına itinalı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu vesileyle çalışmasını tamamladığımız bölge ile tekrar zaman kaybetmeyip diğer eksikliklerimizi tamamlayacağız.Titizlikle sürdürdüğümüz çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp kıymetli vatandaşlarımın hizmetine açacağız.” Dedi.