Belediye Personelinden Başkan ŞENSOY ve Eşi Nermin ŞENSOY’a Öğretmenler Günü Yemeği

Ülkemizdeki özel günlere duyarlılığıyla takdir kazanan Gerze Belediyesi Personeli 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve Eşi Nermin ŞENSOY’a yemek daveti verdi.

İlçemiz Diyarbakır Sofrası’nda verilen yemek davetine Emekli Öğretmen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve Emekli Öğretmen Nermin ŞENSOY’u davet eden Belediyemiz Personeli sergilediği örnek davranışla bir kez daha takdir kazandı.

Öğretmenler Günü vesilesiyle kendilerine verilen yemek daveti hakkında konuşan Başkan ŞENSOY; “İlçemizde başarılı işlere imza atmak için birlik ve beraberlik oldukça önemli.Belediyemiz Personeli de duyarlılık göstererek şahsımı ve Emekli Öğretmen olan eşim Nermin ŞENSOY hanımefendiyi Öğretmenler Günü vesilesiyle verilen yemeğe davet ettiler.Biz bir aileyiz.Böyle özel günlerde de çalışma arkadaşlarım tarafından hatırlanmak bizleri oldukça mutlu etti.Öğretmenlik yaşantımız boyunca Belediyemiz Personelinden birçoğunun evlatlarını okutup bir kısmının Öğretmenliğini yaptım.Öğretmenler Günü vesilesiyle tarafımıza verilen bu davetten dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma şahsım ve eşim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.