Başkan ŞENSOY’un Dünya Mühendisler Günü Kutlama Mesajı

“Bir temelin atılmasında, bir şehrin oluşmasında, manzaraların oluşup görsel zevkin hayata geçirilmesinde kuşkusuz en büyük etken gece gündüz çalışarak binbir meşakkatle görevini yerine getiren mühendislerimizindir.

Büyük Önder ATATÜRK’ün de söylediği üzere; “Türk Mühendislerinin alnında Cumhuriyet’in istikbalini aydınlatan ışık parıldar.”

Meslekte geçirilen her bir yıl mühendislik binasına konan ek bir taş gibidir. Yaşamı kolaylaştıran, hayata verimlilik katan ve fikirleri ile her daim üretkenlik gösteren en başta Belediyemiz Mühendisleri olmak üzere tüm mühendislerin ve mühendis adaylarının 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nü can-ı gönülden kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.”

Cevat ŞENSOY

Gerze Belediye Başkanı