Başkan ŞENSOY’dan Dikmen’e Ziyaret

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ile birlikte Dikmen İlçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Dikmen Belediyesi’nin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından Belediye Başkanı Adnan ACAR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan ŞENSOY, programının devamında ise geçtiğimiz günlerde Dikmen/Büyükkızık Köyü’nde tarik kazası sonucu hayatını kaybeden Erol YILDIZ’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretinde Dikmen Belediye Başkanı Adnan ACAR, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve Köy Muhtarı Mehmet AYDIN ile birlikte merhum Erol YILDIZ’ın babası Ramazan YILDIZ’ı evinde ziyaret eden Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN ile birlikte güzel ilçe Dikmen’i ziyaret ettik.Ziyaretimizde ilk olarak yeni hizmet binasına taşınan Dikmen Belediye Başkanı Adnan ACAR kardeşimize hayırlı olsun temennisinde bulunduk.Ardından, geçtiğimiz günlerde Dikmen/Büyükkızık Köyü’nde traktör kazasında hayatını kaybeden Erol YILDIZ’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk.Ziyaretimizle birlikte acılı ailemizin üzüntüsüne ortak olduk.Fani alemden baki aleme uğurladığımız Erol YILDIZ kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerinde bulunduk.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak, geçtiğimiz günlerde yeni Hizmet Binası’na taşınan Dikmen Belediyesi’ne hayırlı olması temennilerinde bulunur, merhum Erol YILDIZ’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

sinop otel
Whatsapp Hattı