SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY vatandaşlarımıza karşı verdiği sözleri tutmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere köylüsü ve kentlisi Gerze’linin en büyük mağduriyetlerinden birisi TÜVTÜRK Muayene İstasyonu’nun 11 aydır Gerze’de olmamasaydı.

Vatandaşların mağduriyetini giderme adına Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR’le birlikte 10 Ekim 2019 tarihinde Sinop’a gitmiş ve yetkililerle masaya oturmuştu.

Vatandaşların mağduriyetini anlatan Başkan ŞENSOY,  traktör sahiplerinin binbir eziyet çekerek Boyabat ve Bafra’ya gittiklerini, araç sahiplerinin ise muayene esnasında çıkan bir kusurda sıkıntı yaşadıklarını belirtmişti.

Karşılıklı görüş alışverişinin sağlandığı toplantı sonunda vatandaşlarımıza müjdeyi veren Başkan ŞENSOY, TÜVTÜRK’ün ayda iki kez Gerze’de olacağını müjdelemişti.

Müjdelenen haberin ardından çalışmalara başlayan Belediye Başkanımız, Gerze Esnaf Odası Başkanlığı ve Gerze Şoförler Odası Başkanlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunda araçların muayene esnasında karşılaşacakları problemleri anında onarıma sokabilmeleri için TÜVTÜRK Muayene İstasyonu’nun ilçemiz Küçük Sanayi Sitesinde yapılmasına karar vermişti.

Çalışmalarda sona gelinen istasyon bölgesine geçtiğimiz günlerde ziyaret düzenleyen Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; Söz verdiğimi gibi, vatandaşlarımızın mağduriyetlerini birer birer çözüme kavuşturuyoruz.Gerek köyde yaşayan vatandaşlarımız, gerekse ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın en büyük problemi tartışmasız Araç Muayene İstasyonu’nun 11 aydır Gerze’ye kurulmamasıydı.Vatandaşlar araç muayeneleri için işlerinden feragat edip Sinop, Boyabat ve Bafra’ya gidiyordu.Gerze’nin ve Gerzeli’nin sorunlarını bilerek göreve talip olduk.Halkımın desteğiyle de bu göreve layık görüldük.Bizler de kolları sıvayarak bu problemi çözmek için Sinop’a gittik ve TÜVTÜRK yetkileriyle görüşme sağladık.Geçmişte yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırarak karşılıklı anlaşmaya vardık.Bu anlaşma neticesinde TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu’na Küçük Sanayi Sitesi içerisinde uygun yer göstererek görevimizi yaptık.Bununla birlikte ayda iki kez olmak üzere Gerze’de Araç Muayenesi yapılacak olup, ilçemizde ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” Dedi.

TÜVTÜRK’ün Gerze programı ise şu şekilde olacaktır;

sinop otel
Whatsapp Hattı