Başkan ŞENSOY Meclis Üyeleriyle Birlikte Sel Hasar Tespitinde

İlçemiz maalesef makus kaderini tekrar yaşadı ve doğal afet mağduru oldu.

08/01/2020 tarihinde sabaha karşı baskısını artıran yağmurun neticesinde m² başına düşen yağmur 17 kilogramı bulurken bir çok hane su altında kaldı ve yollarda çökmeler meydana geldi.Oluşan sel felaketinde ekiplerimizle birlikte vatandaşın mağduriyetini giderme adına canla başla çalışan Belediye Başkanımız Olağan Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın ardından Meclis Üyeleri ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR'le birlikte hasar tespitine çıktı.

İlçemiz Yeni Mezarlık mevkiinden şehir içlerine kadar her alanda incelemede bulunan Başkan ŞENSOY iş makinelerinin de çalışmalarını takip etti.Gerçekleşen felaketin yarattığı tahribatı meclis üyelerine gösteren Belediye Başkanımız hasar tespitinin ardından gerekli girişimlerle mağduriyetleri gidereceklerini belirtti.Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Büyük bir felaket yaşadık.Allah’a şükürler olsun ki can kaybı yaşanmadı.İlçe genelinde tahribatlar mevcut.Hasar tespitinin ardından mağduriyetleri gidereceğiz.Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak gerekli önlemleri alıyorlar.Tüm halkıma geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.”dedi.