Helal Olsun Size Çocuklar

Geçtiğimiz günlerde “Aynı Denizin Çocukları” projesiyle Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret eden Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projelerine devam ediyorlar.

Öğrencilerin yaşadıkları coğrafyayı tanımaları, kültürel değerlerini özümsemeleri, farklı kültürlerle etkileşim sağlamaları, unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi öğrenmeleri, çevreci bir anlayış kazanmaları ve yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi gibi konuları içinde barındıran proje kapsamında ilçemiz Hurma Dibi Mevkii’ne giden öğrencilerimiz İngilizce Proje Danışman Öğretmeni Hacer Esra ÖVEYİK ile birlikte temizlik çalışması yaptılar.

Bu bölgede ki çöpleri temizleyen minik ellere sergiledikleri örnek tutumdan dolayı teşekkür eden Başkan ŞENSOY; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın böylesine anlamlı etkinlikler yapması bizlerin geleceğe umutla bakmasını sağlıyor.İlçemiz Hurma Dibi Mevkii’ne giderek temizlik çalışması yapan çocuklarımızın öncülüğünde ileriki dönemlerde tüm çocuklarımızla birlikte böyle etkinlikler yapmayı planlıyoruz.Gerze’yi 7’den 77’ye herkesle birlikte kalkındıracağız.Böylesine anlamlı sosyal sorumluluk projesi için öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak, sergiledikleri örnek davranışla birçok okula ve arkadaşlarına örnek olan Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerini kutlarız.