Başkan ŞENSOY’dan Çocuklarımıza Karne Hediyesi

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının yarı yıl tatili yaklaşmasıyla birlikte öğrencilerimizi karne heyecanı sararken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da sahnelettiği tiyatro gösterimiyle çocuklarımıza karne hediyesi vermiş oldu.

Belediyemiz Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen çocuk tiyatrosu iki seans olarak sahnelenirken, ilkokul öğrencilerine hitap eden oyunda öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler.Bir saatlik gösterimde çocuklarımızla birlikte sihirbazlık gösterileri ve dans etkinlikleri yapılırken devamında ise eğlendirirken öğreten “Renkli Dünyalar” adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Önceki yıllarda Genel Sanat Yönetmenliğini Yeşilçam filmlerinden “Vuracam Kırbacı” tiplemesiyle hafızalarımıza kazınan merhum Şişko Nuri(Sıtkı SEZGİN)’nin yapmış olduğu gösterim çocuklarımız tarafından ilgiyle takip edilirken, sanatçılarımız verdikleri öğütlerle de öğrencilerimize ışık oldular.

Çocuklarımızın doyasıya eğlendiği gösterimle alakalı görüşlerini belirten Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Sanat, 7’den 77’ye her kesime hitap eden özel bir daldır.Gerze’de en küçüğünden en büyüğüne kadar saat aşığı bir ilçe.Bu doğrultuda da çocuklarımıza yarı yıl sürprizi yaparak güzel bir gösterimi ilçemize getirdik.Miniklerimizin doyasıya eğlendiğini görmek bizlere umut veriyor.Bu vesileyle de en başta Öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ilk yarısının hayırlara vesile olmasını temenni eder, iyi tatiller dilerim.”dedi.