İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

     1985 yılında inşa edilen ancak günümüzde kullanılamayacak halde olması sebebiyle 18 Haziran 2019 tarihinde ilk kepçesi vurularak modernize edilen Gerze Şehir Stadyumu tamamlandı.

    Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’in yoğun çalışmaları sonucu Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından yatırım programına alınan Gerze Şehir Stadyumu yenilenen yüzüyle ilk müsabakasına hazırlanıyor.

    İlçemizde ki spor kulüplerinin müsabakalarda rakipten çok sahayla mücadele ettiği Gerze Şehir Stadyumu’nun yenilenmesiyle birlikte 1985 yılından kalan kullanışsız soyunma odalarının yerine tam donanımlı soyunma odaları yapılırken, İdare Odaları, Hakem Odaları, Sağlık Odası, 500 + 500 kişilik karşılıklı toplam 1000 kişilik çelik konstrüksiyon trübün, gece aydınlat sistemi ve avrupa kriterlerine uygun sentetik çim yapıldı.

    Çalışmaların son aşamasında Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY Gerze Yeni Şehir Stadyumu’nun ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken açıklamasının devamında; “Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’in ilçemiz adına verdiği sözler bir bir yerine getiriliyor.Gerze, çocukluk yıllarımızdan itibaren gelen bir spor kültürüne sahip.Ancak, 1985 yılında inşa edilen ilçe stadyumu artık kullanılamayacak haldeydi.Sporcularımız, rakipten çok saha şartlarıyla mücadele etmek zorunda kalıyordu.Bu da, başarımızı zorlaştırıyordu.Kulüplerimizin çağrısına kulak veren Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ile görüşmeler yaparak ilçe stadyumu projesini yatırım programına aldırmıştı.18 Haziran 2019’da ilk kepçesini vurduğumuz stadyumda bugün itibariyle tam donanımlı soyunma odaları yapılırken, İdare Odaları, Hakem Odaları, Sağlık Odası, 500 + 500 kişilik karşılıklı toplam 1000 kişilik çelik konstrüksiyon trübün, gece aydınlatma sistemi ve avrupa kriterlerine uygun sentetik çim yapıldı.Gerze Belediyespor’un bu hafta Erfelek Spor ile karşılaşacağı müsabakanın da Gerze Yeni Şehir Stadyumu’nda yapılacağını müjdelemek isterim.İlçemiz sporuna büyük bir ivme kazandıracak olan Gerze Yeni Şehir Stadyumu’nun ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve emeği geçenlere teşekkür ederim.” Dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak İlçe sporuna büyük katkıları olacak olan Gerze Yeni Şehir Stadyumu’nun ilçemize hayırlı olmasını temenni eder, yeni başarılarının müjdecisi olmasını dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı