TÜVTÜRK Muayene İstasyonu’nda Çalışmalar Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un girişimleri sonucu ayda iki kez olmak üzere geçtiğimiz günlerde ilçemizde hizmete başlayan TÜVTÜRK Muayene İstasyonu’nda iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye işleri vesilesiyle şehir dışında olan Başkan ŞENSOY’un yerine vekalet eden Mustafa DORUK, Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR’le birlikte Belören Ortaokulu’na gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından çalışmaları yerinde inceledi.

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren TÜVTÜRK Muayene İstasyonu’nda kilit parke taşı işlemlerini sürdüren ekiplerimizi ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Belediye Başkanvekilimiz Mustafa DORUK yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un yoğun girişimleri neticesinde ilçemizde tekrar hizmete giren TÜVTÜRK Muayene İstasyonu’nda iyileştirme çalışmalarını sürdürüyoruz.İlçemiz Küçük Sanayi Sitesi içerisinde kurulan istasyonumuzda randevular alınmaya başladı.Vatandaşlar, araç muayeneleri için Bafra ve Boyabat’a ikamet ediyorlardı.İlçemizde faaliyete başlayan Muayene İstasyonuyla birlikte vatandaşlarımızın da taleplerini yerine getirmiş olduk.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.