POLESIE Oyuncak Fabrikası Açılıyor

POLESIE Oyuncak Fabrikası Açılıyor

 

    1998 yılında çıktıkları oyuncak sektöründe Belarus’un Kobrin şehrinden, dünyanın en büyük ülkelerinde yaşayan çocuklarımıza verdikleri değerler ile çocukların sevgilisi olan POLESIE Oyuncak Fabrikası görkemli bir açılışa hazırlanıyor.

    19 Ocak 2020 Pazar günü saat 13.30’da Sinop Protokolü ve siyasilerin katılacağı açılış törenine hazırlanan POLESIE Oyuncak Fabrikası’nda son hazırlıklar gerçekleşiyor.

    Dünya’nın 3.büyük Oyuncak Markası olan POLESIE’yi ziyaret eden Belediye Meclis Üyemiz Mustafa DORUK, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ve Halil AKIN hazırlıkların son aşamasında ziyaret etti.

    Gerçekleşen ziyarette Sinop ve ilçelerine büyük katmadeğer sağlayacak olan fabrikanın her anında yanında olduklarını belirten Fabrika Sahibi Taner DİNÇKURT Gerze’ye teşekkür ederken, tüm Gerze’yi açılışa davet etti.

    Belediye Başkanlığı olarak; gerek iş istihdamı gerekse Sinop ekonomisine sağladığı ve sağlayacağı katmadeğerle 19.01.2020 tarihinde saat 13.30’da hizmete girecek olan POLESIE Oyuncak Fabrikası’nın hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı