YENİ STAD'DA İLK GALİBİYET

YENİ STAD'DA İLK GALİBİYET

 

    2019-2020 sezonunun ilk maçında deplasmanda güçlü rakibi Sinopspor'u mağlup eden temsilcimiz Gerze Belediyespor bay geçtiği ikinci haftanın ardından evinde Erfelek Spor'u ağırladı.

    Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY'un girişimleri neticesinde Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'nun yatırım programına alarak çalışmaları başlatılan ve kısa süre içerisinde tamamlanan Gerze Yeni Şehir Stadyumu'nda Erfelek Spor'u ağırlayan Gerze Belediyespor müsabakaya fırtına gibi başladı.

    Bir yıl aradan sonra kendi evinde ilk kez müsabakaya çıkan temsilcimiz Gerze Holigans Taraftar Grubu'nun da desteğiyle baskılı başladığı oyunda ilk yarıda gol bulamazken, karşılaşmanın ilk devresi berabere sona erdi.0-0.

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY'un da takip ettiği müsabakada temsilcimiz ikinci yarıya da baskılı oyunuyla başlarken dakikalar 60'ı gösterdiğinde Timur GÜL dengeyi değiştirdi ve temsilcimiz Gerze Belediyespor 1-0 öne geçti.

    Gerze Belediyespor'un golünden sonra zaman zaman sertleşen müsabakada Erfelek Spor maçın 75.dakikasında kırmızı kart görerek on kişi kaldı.

    On kişi kalan rakibine karşı bir çok pozisyona giren temsilcimiz 90.dakikada Tufan AVCILAR'ın golüyle skoru 2-0'a taşıdı ve bu da maç sonucunu belli etti.

    2019-2020 Sezonuna 2'de 2 yaparak yeni stadında ilk galibiyetini alan temsilcimiz maçı sonunda Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY'u da aralarına alarak, futbolcular, teknik heyet, yönetim kurulu ve taraftarlarla birlikte galibiyeti kutladılar.

    Maç sonunda açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY takıma ve taraftarlara teşekkür ederken; "Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ'in girişimleri ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'nun yatırım programına almasıyla birlikte çalışmaları başlatılan ve bugün itibariyle ilk müsabakamızı gerçekleştirdiğimiz Yeni Şehir Stadyumu'nun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.Sporcularımız, kendi evinde trübün desteğiyle inşallah şampiyonlukları yaşayacağı bir stadyuma kavuştular.Uluslararası seviyede hazırlanan stadyumda ilk müsabakamızı gerçekleştirdik ve temsilcimiz Gerze Belediyespor 2-0 kazanarak ligdeki liderliğini sürdürdü.Bu vesileyle tüm sporcularımıza ve kulüplerimize başarılar diler, Yeni Şehir Stadyumu'muzun hayırlı olmasını dilerim." dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı