ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA!

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA!

 

    2019-2020 Sezonuna fırtına gibi başlayan temsilcimiz Gerze Belediyespor BAL(Bölgesel Amatör Ligi) yolunda hedeflerine emin adımlarla devam ediyor.

    Geçtiğimiz hafta 1 yıl aradan sonra yenilenen Şehir Stadyumu'nda Erfelek Spor'u mağlup eden temsilcimiz Gerze Belediyespor, bu hafta konuk olduğu Ayancık deplasmanında adeta gol olup yağdı.

    Teknik Direktör Orhan BÖREKÇİ yönetiminde oynadığı futbolla kamuoyunun övgüsünü kazanan futbolcularımız, Tufan 2, Melih 2, Sinan 2, Ali 1, Timur 1 ve Cihat'ın 1 golüyle tam tamına rakip filelere 9 gol gönderdi.

    Ayancık Cevizlispor deplasmanından 9-1 gibi net bir skorla dönen temsilcimiz 3'te 3 yaparken, BAL yolunda da hedeflerine bir adım daha yaklaşmış oldu.

    Karşılaşmanın sonunda açıklamalarda bulunan Gerze Belediyespor Kulüp Başkanı Cengiz TOPUZ; "İki hedefimiz var.Birincisi, sezonu şampiyon olarak tamamlamak.İkincisi ise Bölgesel Amatör Ligi.Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.Teknik ekibimiz ve karakter sahibi oyuncu kadromuzla birlikte çalışmalarımıza devam ederek, bizleri içerde ve dışarda yalnız bırakmayan taraftarlarımızla hedeflerimize ulaşacağız.Gerze Belediyespor yönetimi olarak bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY'a teşekkür etmek istiyorum.Spora ve sporcuya verilen bu destek ile birlikte Gerze'yi hakkettiği başarılara ulaştıracağız." dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı