ELAZIĞ İÇİN BİRLİK OLUYORUZ!

24.01.2020 saat 20.55'de Elazığ ve Malatya'da meydana gelen 6.8'lik deprem felaketi sonrasında AFAD ile birlikte mağdur olan vatandaşlarımıza destek oluyoruz.

Şuana kadar 41 canımızı yitirdiğimiz ve binlerce vatandaşımızın yaralı olarak enkazdan kurtulduğu depremde mağduriyetleri giderme adına AFAD Sinop İl Müdürüyle bir görüşme gerçekleştiren Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, AFAD'ın tespit ettiği talepler doğrultusunda Gerze olarak destek olma sözünü verdi.

AFAD ile koordineli şekilde ilerleyeceğimiz yardım kampanyası hakkında konuşan Başkan ŞENSOY; "Günlerdir içimiz kan ağlıyor.Doğu iklim koşullarının etkin olduğu bu bölgelerde vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderme adına bizlerde elimizi taşın altına sokuyoruz.Elazığ ve Malatya'da mağduriyeti giderme adına AFAD ile birlikte koordineli şekilde ilerleyerek Çadır, Kullanılmamış Battaniye, Kullanılmamış Giysi, Atkı, Bere, Mont, Bot, Kullanılmamış Çorap, Çocuk Bezi, Kuru Gıda, Kullanılmamış Elektrikli Soba vb. ihtiyaçlara destek oluyoruz.Elazığ ve Malatya'da yaşayan yurttaşlarımıza destek olmak isteyen vatandaşlarımızın saat 08.30 ile 17.30 saatleri arasında Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi Deprem Yardım Toplama Merkezi'ne gelmelerini rica ediyoruz.”dedi.

NOT:Yardım kampanyamız 7 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecektir.