Maçın Kazananı GERZE Oldu

2019-2020 Sinop Büyükler Amatör Ligi'nin 5. hafta karşılaşmalarında haftanın maçı Gerze'de yaşandı.

Sezonun 5.haftasında şampiyonluğun en büyük favorisi Gerze Belediye Spor, 70 yıllık çınar Gerze Spor'la karşılaşırken, iki takımın taraftarları sağladıkları atmosferle fair play örneği verdiler.Maç öncesi iki takım taraftarları tüm futbolcuları tribüne davet ederken alkışlar ve marşlar eşliğinde de sahaya uğurladılar.

Maç öncesi sıcak görüntülerin yaşandığı Gerze Yeni Şehir Stadyumu'nda saha içinde ki kazanma azminden dolayı zaman zaman gerginlikler yaşansa da maç boyunca fair play ruhu sahaya hakim oldu.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte organize atak futbolunu rakip takıma kabul ettiren Gerze Belediye Spor Melih'in attığı golle öne geçerken maça adeta 1-0 önde başladı.Hakim oyununu sürdüren Gerze Belediye Spor 15.dakikada Sinan'ın 25 metreden attığı golle skoru 2-0'a getirirken, 20.dakika da yine Sinan'ın topu ağlarla buluşturmasıyla skoru 3-0'a taşıdı.İlk yarıda direnç gösteremeyen Gerze Spor ilk yarının son bölümünde Timur'un golüne engel olamazken ilk yarı sonucu Gerze Belediye Spor'un üstünlüğüyle sona erdi.4-0.

Maçın ikinci yarısında zaman zaman oyuna ortak olan Gerze Spor yakaladığı gol pozisyonunda kaleci Ufuk'u ve direği geçemezken bir çok pozisyona giren Gerze Belediye Spor ise 65.dakikada Özkan ve 80.dakikada Osman'ın golleriyle skoru 6-0 taşıdı ve maç sonucunu da ilan etmiş oldu.

Maçın son dakikasında ise girdiği ikili mücadele topun başına sert şekilde çarpması sonucu yerde kalan Timur'a iki takım oyuncuları da yardımcı olurken, Gerze Belediye Spor ve Gerze Spor'lu futbolcular arkadaşlarını sedyede birlikte taşıyarak bir kez daha Gerze'ye yakışır bir görüntü verdiler.

Maçı izleyenler arasında bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY maç sonu yaptığı açıklamada "Bugün, ilçemizin iki güzide kulübünün müsabakasını izledik.Şampiyonluğun en büyük favorisi olan Gerze Belediye Spor'un üstünlüğüyle tamamlanan müsabakada bizleri en çok memnun eden durum ise Gerze'linin takımlarına ayırt etmeksizin sahip çıkması oldu.Gerzeli, Gerze'nin bir takımını şampiyon görmek için her zaman desteğini verecektir ve bugün de bunun örneğini gösterdiler.Maça gelerek bu güzel atmosferi oluşturan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

sinop otel
Whatsapp Hattı