Gerze Belediye Spor Judo Takımından Ziyaret

14.01.2020 tarihinde Sinop merkezde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi ve Okul Sporlarında dereceye giren sporcularımız Hocaları İsa KÜÇÜK ile birlikte Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret etti.

Müsabakalarda dereceye giren sporcular 07-08-09 Şubat 2020 tarihlerinde Amasya ilinde yapılacak olan grup müsabakalarına katılmaya hak kazanırken, Okul Sporları Yıldızlar Judo müsabakalarında dereceye giren sporcularımız ise Rize’de yapılacak olan grup müsabakalarına katılıp ilimizi ve ilçemizi temsil etmeye hak kazandılar.

Müsabakalarda dereceye giren Gerze Belediye Spor Judo Takımı sporcuları ise şu şekildedir;

. Yağmur ÇOLAK 40 kg. 1.                  . Beyza ÇELİK 44 kg. 1.

. Melek AKIN 57 kg. 1.                        . Ayşenur GÖKMEN +63 kg. 1

. Utku ÖZDEMİR 34 kg. 1                   . M.Çınar BAŞCAN 66kg. 1.

. Eray KÜÇÜK +66kg. 1                       . Muhamet ÇEVİK  60kg. 2.

. Emel GÜL 40kg. 2.                            . H. Efe AKÇAOĞLU +66kg. 2.

. Kerem MIZRAK 50kg. 3.                   . İlkay YAĞIZ 60kg. 3.

Dereceye giren ve ilçemizi il dışında temsil etme fırsatı yakalayan sporcularımızı tebrik eden Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY sporcularımızla yaptığı sohbette; “Spor, bireyin sağlıklı yaşamasına ve derslerinde daha faydalı olmasını sağlayan bir unsurdur.Her şeyden önce ATATÜRK’ün ; “Ben sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim.”sSözünü asla unutmayın.Bu fikri benimsediğiniz takdirde uğraştığınız sporda ahlaklı ve başarılı olursunuz.Eğitmeniniz İsa KÜÇÜK ve sizleri üstün başarınızdan dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak Amasya ve Rize’de bizleri temsil edecek olan Gerze Belediye Spor Judo Takımı’nı tebrik eder, başarılarına yenilerini eklemelerini temenni ederiz.

sinop otel
Whatsapp Hattı