HAL CADDESİ YENİLENİYOR

İlçemizde devam eden doğalgaz çalışmaları sonrası bozulan yolların onarımı için ekiplere talimat veren Başkan ŞENSOY, yenilenen Hal Caddesi güzergahında incelemelerde bulundu.

27 Ocak 2020 tarihinde kazı çalışmalarına başlayan ekiplerimiz kısa sürede yol tabanına indiler ve günümüz itibariyle de kum serme işlemleriyle birlikte bordür taşı işlemlerini tamamlayıp kilit parke taşı çalışmalarına koyuldular.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un yakinen takip ettiği çalışmalarda büyük mesafe kateden ekiplerimiz Hal Caddesi dışında da bir çok bölgede onarım çalışmalarına devam etmekte.Hal Caddesi güzergahında ki çalışmaları takip eden Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, ziyaretlerinin devamında ise ilçemizde ki Hafriyat Çalışmalarını ve diğer onarım çalışmalarını da bizzat yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında vatandaşlarımıza bilgi aktaran Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Doğalgaz çalışmaları sonrasında serilen malzemenin tabana oturmasının akabinde onarım çalışmalarımıza başladık.İlçemizin bir çok noktasında devam eden çalışmaların haricinde Hal Caddesi’ne başlayan ekiplerimiz burada yol tabanına kadar kazı çalışmalarını tamamlamalarının ardından bordür taşlarını yerleştirip kum serme işlemlerine koyuldular.Haftasonu dahil olmak üzere devam eden çalışmalarda hızlı şekilde ilerleyen ekiplerimiz kilit parke taşı işlemlerine de başladılar.Büyük özveri ve titizlikle ilerleyen çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayıp halkımızın hizmetine açmayı planlamaktayız.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak doğalgaz çalışmaları sonrasında yollarda oluşan tahribatlarda daha sağlıklı çalışmalar yürütebilmek adına bizlerden hoşgörü ve sabrını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.