YARDIMLAR YOLA ÇIKTI

24 Ocak 2020 tarihinde bilindiği üzere Elazığ ve Malatya’da yaşanan 6.8’lik deprem neticesinde yüreklerimiz yanmış, tüm Türkiye seferber olmuştu.

Elazığ ve Malatya’da mağdur olan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Başkan ŞENSOY AFAD Sinop İl Müdürü Ümit ÜNAL’la görüşme gerçekleştirerek koordineli bir şekilde Gerze’de yardım kampanyası başlatmış ve 17 günlük süre zarfında ultrAslan Gerze Taraftar Grubu başta olmak üzere vatandaşlarımız yardım elini uzatmışlardı.

Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde Deprem Yardım Toplama Merkezi oluşturan Başkan ŞENSOY, AFAD tarafından yayımlanan bildirgeye göre vatandaşlarımızdan gelen yardım malzemelerini 12 Şubat itibariyle AFAD Sinop İl Müdürlüğü’ne teslim etti.

Gerze halkının yardım eşyalarının tırlara yüklenmesiyle birlikte AFAD Elazığ ve Malatya için yola koyulurken Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da halkımıza teşekkür mesajı yayımladı.Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Belediyemizin ve gönülleri birlik, beraberlik ve yardımseverlikle dolu vatandaşlarımızın destekleriyle Elazığ ve Malatya’da yardıma muhtaç vatandaşlarımız için başlattığımız yardım kampanyasının sonuna geldik.Bu dönemde AFAD ile birlikte koordineli şekilde ilerleyerek ihtiyaç duyulan malzemeleri halkımızın da desteğiyle tamamladık ve AFAD Sinop İl Müdürlüğü’ne resmi tutanak ile teslim ettik.Bu hususta yardım elini esirgemeyerek bizlere destek olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.Allah-ü teala’dan bir daha böyle doğal afetlerin yaşanmamasını niyaz eder, tüm Gerze’ye sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak birlik ve beraberlik çağrımıza kulak vererek Elazığ ve Malatya’ya yardım elini uzatarak destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.