BAŞKAN ŞENSOY’DAN BAŞKAN AYHAN’A DAVET

BAŞKAN ŞENSOY’DAN BAŞKAN AYHAN’A DAVET

 

    Her 13 Şubat’ta aklımızda tek bir izlenim vardır..1956 Gerze Yangını.

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY 13 Şubat 1956 Gerze Yangını’nda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve o tarihi gün hakkında sohbetler gerçekleştirip Gerze’nin tarihini gelecek kuşaklara aktarabilmek adına tertip ettiği 13 Şubat Gerze Yangını Anma Programı’na davet kapsamında Sinop Belediye Başkanı Barış AYHAN’ı ziyaret etti.

    Kökeni Gerze’ye dayanan Sinop Belediye Başkanı Barış AYHAN ve yangını yaşayan değerli annesini, yine Gerze’li olan Sinop Belediye Başkan Yardımcısı A. Hakan SÖNMEZ ve annesiyle birlikte Sinop Belediye Başkan Yardımcıları Bülent OKTAY, Nurettin KARADUMAN ve Hüseyin MİNOĞLU’nu da anma programına davet eden Başkan ŞENSOY, Sinop Belediye Başkanı Barış AYHAN’la sohbet gerçekleştirdi.

    Gerçekleştirdiği ziyarette Gerze Yangını, Belediye çalışmaları, projeler ve il ve ilçelerin tarihi kültürlerini yaşatma adına karşılıklı sohbet eden Belediye Başkanımız; “Aile kökeni Gerze’ye dayanan Sinop Belediye Başkanı Sayın Barış AYHAN ve Belediye Başkan Yardımcılarını ziyaret ederek ilçemizde gerçekleştireceğimiz 13 Şubat Anma Programı’na davet ettik.Sayın Barış AYHAN ve Sayın A. Hakan SÖNMEZ’in bildiğimiz üzere kökü Gerze’ye dayanıyor.Kıymetli anneleriyle birlikte aramızda görmek ve yangın hakkında gelecek kuşakları aydınlatma adına birkaç kelam etmeleri bizlere mutluluk verecektir.Misafirperverliğinden dolayı Sinop Belediye Başkanı Sayın Barış AYHAN’a ve yönetimine teşekkür ediyorum.” Dedi.

    Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyan Başkan AYHAN ise böylesine özel bir geceye davet edilmekten mutluluk duyduğunu belirterek  Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkür etti.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı